Terry HQ

Location:
Portadown
Year:
2014
Materials:
Concrete, distressed steel, unfinished plywood and reclaimed antiques

In comparison to our previous office we longed for a space that was bright and airy.  For this reason the office is intentionally minimal, accents of retro blue, reclaimed pendant lights and graphics decorate the interior.

​A large portion of the space is dominated by the central workstations, encouraging a collaborative environment.  The reclaimed timber desks are connected  with a rubbed steel divider offering storage and a plinth for desktops.

Re-purposed old flooring timbers clad the dividing wall with a linear window offering glimpses into the company workspace from reception. ​Concrete, distressed steel, unfinished plywood and reclaimed antiques feature inside the new Terry office.  

A '77 drawer' reclaimed apothecary unit has been beautifully restored and is now home to all our samples and stationary.  The unfinished plywood storage unit stretches the length of the office, adjacent to this is a smaller room accommodating filing units and a meeting table.  

Glass boards organise current jobs with an iroko and steel standing desk for daily meetings.

← Previous project
Yoggieberrie

Next project →
Follow Coffee