Follow Coffee

Location:
Ballymena

​The owner of Follow Coffee approached Terry Design to create a concept that would stand out in Ballymena’s coffee scene.  The interior needed to be leisurely and cool yet appealing to all ages of the community. 

The existing buildings containing a former hairdressers and sweetshop were merged into one, walls were knocked through with openings created connecting the two spaces and where possible these were stripped back to reveal the original brickwork .

The facade of the building makes a strong statement, finished in an architectural grey with a steel factory style window.  Upon entry the double height space is bright and inviting clad in cement board, featuring an oak seating structure and philips factory lights.  An industrial mixture of reclaimed timber, steel, engineered oak and concrete characterise the ground floor accented with hues of retro blue, original style tiles, anglepoise lights and herringbone floor.  The first floor takes on a moodier atmosphere with low level lighting, rich timber finishes, intimate booth seating and ox blood chesterfield sofas. 

Get Started

Every project starts with a conversation

We’d love to chat with you about your project

info@terrydesign.co.uk