SGS

Location:
London

​Terry Design completed the fit out for SGS Internationals London office in Marlyebone, working with Marks Design Collective to bring their vision to reality.  The facade of the building was painted in dark grey to contrast with the London brick.  The Terry team re-modelled the ground floor of Morley House into a fresh and efficient meeting space.  A mixture of LG Hi-Mac, oak and boxed steel formed the linear meeting table.

Below street level brick tunnels were rendered bright white to maximise the limited natural daylight.  A full working kitchen was installed, second meeting room, breakout area and bathroom in the same palette as the floor above.

← Previous project
The Denim Factory

Next project →
Grove Road

Get Started

Every project starts with a conversation

We’d love to chat with you about your project

info@terrydesign.co.uk